Také 3. turnaj Moravské softbalové ligy žáků byl úspěšný!

09.05.2017 17:17

Moravská softbalová liga žáků

3. kolo, 8.5. 2017, Brno

 

Před týdnem jsme se dočkali prvního domácího turnaje v rámci kategorie kadetů, dnes zase pro změnu v soutěži žáků.

Na turnaji bylo přítomno 5 týmů včetně našich SK Sever Brno White a Blue.

V prvním utkání družstva White, kde nastupují hráči z kroužků v Brně a Šitbořicích jsme se utkali s tradičně nejsilnějšími Snails Kunovice. Ti rozhodli hned v první směně, když se jim podařilo 3x skórovat. Našim hráčům se nepodařilo najít recept na výborného kunovického nadhazovače a tak prohráli 0:3.

Nutno poznamenat, že z důvodu velkého množství zápasů se tyto hrály pouze na 40 minut.

Muselo se tedy tvrdě bojovat od úplného začátku utkání.

Ve druhém zápase s velmi dobrou Břeclaví se nám asi opět podařil nejlépe odehraný zápas. Tak jako minule jsme břeclavské nenechali skórovat, obrana dnes pracovala velmi dobře, a zaslouženě jsme zvítězili 6:0.

Třetí klání proti Predators Otrokovice náš zaskočilo ve slabší chvilce. Podařilo se nám skórovat až ve druhé směně dvěma body. Pálka nefungovala, zato obrana byla naštěstí pevná. Druhý zápas bez obdrženého bodu proti a konečný stav 8:0 v náš prospěch.

V posledním utkání s bratrskými Brno Blue jsme po první směně vedli 4:0 a zdálo se být jasno. Ztráta koncentrace však znamenala brzké vystřízlivění a snížení soupeře až na 6:4. Dohrávka se však ani nemusela uskutečnit a tak jsme si s White pojistili 2. místo na turnaji. Opět za Kunovicemi!

 

Zúčastněné šitbořické straky: Jonáš Rozsíval, Saša Lengál, Dan Holub, Jitka Kurdiovská, Zdeňka Přibylová, Tomáš Matýšek a Vojta Zouhar.

 

Na utkání zavítalo i mnoho fandů z řad rodičů. Děkujeme za podporu!

 

Výsledky na turnaji

Celková tabulka po 3. kole

Fotogalerie