Konec softballového kroužku r. 2016/2017

29.06.2017 13:03

Další úspěšný rok softballového kroužku na naší škole ZŠ Šitbořice je za námi!

Ve školních ligách jsme sice nebyli v dlouhodobé části tolik úspěšní jako loni, ale podařil se nám vynikající úspěch, když jsme na MČR v beeballu obsadili fantastické třetí a na MČR v teeballu čtvrté místo! Tím bylo dosaženo nejlepšího úspěchu v rámci školy za celou historii!

V rámci SK Sever Brno jsme naskočili do rekordních tří soutěží. Moravskoslezská liga kadetů a Moravská liga žáků bude ještě pokračovat v září. Sezona tedy ještě není u konce. V kategorii žáků v rámci Sk Sever Brno white jsme zatím třetí a v kategorii kadetů na dělenému druhém místě! Naše nejmladší straky se také zapojili nově do Moravské teeballové ligy kde přispěli k celkovéhu prvenství v tomto ročníku!

Větší shrnutí připravím začátkem října po skončení klubových soutěží, ale již teď děkuji všem členům našeho softballového kroužku za skvělé výkony, kvalitní práci na trénincích, starším žákům za jejich pomoc na tréninku těch nejmenších, rodičům za pomoc při dopravě na zápasy. Předsedovi SK Sever Brno M. Doleželovi za to, že v klubu i kroužku vše funguje tak jak má a v neposlední řadě také vedení naší školy, která tento kroužek velmi podporuje. Výsledky se letos dostavily v plné parádě!

 

Tomáš Mottl