Výsledky 2. kola moravské ligy žáků

01.05.2014 19:11

Moravská liga žáků v softballu

2. kolo – Otrokovice, čtvrtek 1.5. 2014

 

Na 2. kolo moravské ligy žáků do Otrokovic jsme přijeli od posledního klání s týmy Otrokovic, Břeclavi a Kunovic sehranější. Našim cílem tedy bylo dosáhnout lepších výsledků než v prvním kole v Kunovicích. Za tým Sever Brno opět nastoupily 4 naše straky (Filip Hanák, Adam Drabálek, Jan Kurdiovský a Jonáš Rozsíval).

V prvním zápase parného dne bez mráčku jsme se s Břeclaví dostali do vedení, ale pak se zbytečnými chybami při obraně dostali pod tlak a zkušenější soupeř dotáhl zápas do konečné výhry 9:4. Zejména zadní polaři museli mít černé svědomí, protože se jim nedařilo chytat jednoduché luftované odpaly břeclavských hráčů.

V druhém zápase s jednoznačně nejlepším týmem soutěže Kunovicemi si zahráli všichni naši hráči. I ti z lavičky. Oproti minulému výprasku se nám podařilo docílit přijatelné prohry 2:9.

V posledním, vyhecovaném zápase s pro nás asi nejpřijatelnějším soupeřem z domácího týmu bylo skóre dlouho vyrovnané. Vedli jsme 3:2, hráli velmi slušně v poli, ale v dohrávce se nám náskok nepodařilo udržet a po chybách v obraně jsme nakonec podlehli 3:6. Pozitivem však určitě je, že se soupeř dlouho musel obávat o výsledek.

Je potřeba dále poctivě trénovat a budeme se ostatním týmům čí dál více přibližovat. Dnešní výsledky tomu nasvědčují.

Foto

Externí fotogalerie

Výsledky

Tomáš Mottl