Uhájení 1. místa v coachballové lize a postup na MČR

10.09.2019 09:22

Coachballová liga – divize Morava

5. turnaj, Opava

Sobota, 7.9. 2019

 

Na poslední turnaj před velkým finále jsme se za velmi špatného počasí vydali do daleké Opavy. Po cestě silně pršelo a i celý turnaj nám, vlastně propršelo.

Na turnaji jsme měli opět dva týmy – White a Blue.

V prvním zápase jsme si právě dali brněnské derby – White proti Blue. Od začátku bylo jasné, že mnohem zkušenější Blue jasně zvítězí. Nakonec byl výsledek 23:0.

V dalším utkání konečně jednou předvedeme velmi dobrý výkon proti Snails a s Blue je jasně porážíme 16:5. Vypadá to vypadá, že si to zase o první místo rozdáme s Opavou. Těsný výsledek 4:3 v utkání Opava proti Locos nás však mírně zaráží.

White prohrávají s Locos 0:16.

Tentokráte se jasní víátězové letošní coachballové ligy divize Morava utkávají již ve třetím utkání. Opava nám dá hned v první směně rozhodující bodový příděl a my již utkání nedotáhneme a prohráváme 5:10.

White prohrávají s Opavou 2:14 a dočkávají se prvních bodů. Blue potom čeká ještě poslední zápas s Locos. Zde se nám absolutně nedaří. Proti předchozím zápasům je pálka mnohem slabší a koncentrace v obraně po delší pauze mezi zápasy taky značně poklesla. Vítězíme sice 9:7, ale výkon to byl podprůměrný.

White ještě na závěr čestně padnou se Šneky 4:14.

 

Podařilo se nám uhájit první místo v celé soutěži a postupujeme na MČR v coachballu, které se bude konat za 14 dní celý víkend 20. – 22.9. v Kostelci nad Orlicí.

Děkuji rodičům za vydatnou pomoc při koučování a hráčům, že přes špatné počasí podali velmi dobré výkony. Vyzdvihnout opět musím naše homeruny, které jsou již tradicí. Martin a Verča dali již několikátý v této sezoně a Dan Mottl si odpálil svůj první v této kategorii. Tolik homerunů jako my neměl v soutěži nikdo. Doufejme, že pálka bude takto fungovat i na MČR!

Výsledky na turnaji

Konečná tabulka coachballové ligy divize Morava

Fotogalerie