Teeballisti SK Sever vítězí!

20.04.2019 08:45

Moravská teeballová liga

4. kolo, 19.4. 2019, Brno

 

Další turnaj v kategorii teeball se konal na našem domácím hřišti. V celkové tabulce před námi figurovali Locos Břeclav kteří se letos ukazují ve slibném světle. Plánem bylo zvítězit a dostat se před ně.

V prvním utkání to tak ale nevypadalo. Prověřil nás hned první soupeř. Opět jsme totiž postavili dva týmy - Blue a White. Blue měli být favority. V prvním zápase se však Blue hrubě nedařila obrana. Naštěstí to bylo naposled toho dne. Pálka fungovala znamenitě a tak Blue porazili White 18:13.

White pak měří síly s Olympií Blansko. Připisují slušných 5 bodů, ale prohrávají 5:16. Bohužel nenavazují na výkon s Blue.

Blue potom stejného soupeře vyzvou v následném klání a po skvělém výkonu vyhrávají 13:3.

White se pak utkají s Locos a schytávají debakl 3:14. Pomalu se rýsují nejtěžší soupeři toho dne - Locos a Snails. Ti také vyhrávají co se dá.

White poté ukončují slibným výkonem hrací den prohrou se Snails 10:17. U White můžeme konstatovat, že se zápas od zápasu lepší, sehrávají se. Do budoucna máme na čem stavět.

Nás čekají dva nejtěžší zápasy dne v rámci týmu Blue. Nejprve svedeme skvělou bitvu s Locos. Utkání krásných obran i skvělých odpalů. Locos v podstatě od začátku vedou, ale ne velkým rozdílem. Nám se podaří ve druhé polovině utkání otočit až na 8:4. Soupeř má dohrávku. Naše obrana zafunguje znamenitě - silná je osa první meta, střed, druhá meta a spojka. Tady se hraje nejvíce autů. Vítězíme 8:7 po nádherném zápase.

Podle výsledků jdeme do posledního utkání dne se Snails a jde vlastně o finále, protože Snails mají také 3 výhry. První směna je ještě vyrovnaná, pak se ukazuje převaha na naší straně v pálce a navyšujeme naše vedení na konečných 15:5.

 

Získáváme první místo na 4. turnaji v teeballu. Máme letos tedy dva triumfy, jedno třetí a jedno druhé místo. Potvrzujeme, že v těchto kategoriích patříme k nejužší špičce. Minimálně na Moravě. Ještě nevíme, zda bude ještě nějaký turnaj na podzim, ale pokud ne, tak bychom se tímto turnajem dostali na první místo celkové tabulky a počtvrté za sebou bychom ovládli Moravskou teeballovou ligu. Ale nepředbíhejme!

 

Výsledky 4. kola Moravské teeballové ligy

Tabulka po 4. kole

Fotogalerie

 

Tomáš Mottl