Poslední zápas v MLŽ - první výhra!

02.11.2014 16:22

Moravská liga žáků

4. kolo, halový turnaj, 2.11. 2014, Břeclav – Kpt. Nálepky

 

Posledním kolem Moravské ligy žáků ročníku 2013/2014 se nakonec nestal turnaj 31. 8. v Břeclavi, jak se původně zdálo, ale až dnešní halový turnaj ve stejném městě. Na místo jsme s týmem Sever Brno přijeli v hojném počtu – dorazilo spousta hráčů ze Šlapanic, Brna i Šitbořic.

V prvním zápase jsme se utkali s domácími. Hráli jsme velmi slušný softball, oproti předchozím turnajům byl patrný progres ve výkonu týmu. Břeclav se nakonec strachovala o výsledek, když nás porazila jen těsně 4:3.

Ve druhém zápase s favoritem Snails Kunovice nám dělal velký problém svižný nadhoz soupeře se kterým jsme se po celý 45-minutový zápas nedokázali vypořádat. Snails nám utekli hned po první směně do trháku 6:0 a konečným výsledkem byla prohra 0:9.

V posledním zápase s Otrokovicemi jsme zlepšili hru v obraně i na pálce. Zejména v poli jsme zahráli několik skvělých situací. Dostali jsme se až do vedení 5:2. Soupeři se pak ještě podařilo snížit, ale první výhra v celé sezoně už byla na světě. Zvítězili jsme 5:3!

Vzhledem k vícekrát zmiňovanému faktu, že se náš tým skládá vlastně ze tří jednotek (Brno, Šlapanice, Šitbořice), kdy trénujeme odděleně a teprve na zápasech se sehráváme, byla z celkového pohledu sezona úspěšná. Zejména nasbírané zkušenosti se počítají do příštích let!

 

Na turnaji v Břeclavi jsme odehráli naše nejlepší utkání a zaslouženě se dočkali první výhry!

Softballu zdar!

 

Fotogalerie

T.M.