Moravská liga žáků - 2. kolo = 2. místo

12.04.2015 19:30

Moravská liga žáků

2. kolo, sobota 11.4. 2015, Kunovice

 

Na druhý turnaj MLŽ, první venkovní, jsme ve šlapanicko-šitbořickém složení tentokráte odjížděli do Kunovic.

V prvním kole v Břeclavi jsme překvapili druhým místem. Minulý rok, který byl naším prvním v této soutěži,  jsme zvítězili pouze v jednom zápase v celé soutěži. Na první turnaj nedorazily Otrokovice, tentokráte se účastnily všechny týmy!

Ve druhém kole v Kunovicích, kde nám počasí velmi přálo, jsme opět začínali s Břeclaví. A opět jsme je porazili. Tentokráte jsme zvítězili nejvyšším rozdílem 10:2, což byla v ten den také nejvyšší prohra Břeclavi.

Ve druhém zápase jsme proti favorizovaným Kunovicím nadělali spoustu chyb v poli, zejména na první metě a to takovýto zkušený soupeř umí trestat. Výsledkem byla prohra 4:9.

V posledním zápase s Otrokovicemi, od kterých jsme prakticky nevěděli co očekávat, padalo spousta bodů. Soupeř vedl před naší dohrávkou 11:9. Podařilo se nám vyrovnat a poté velmi dobře zvládnout (odkoučovat) koncovku, kdy jsme nechali odpálit slušného pálkaře, ale protože byl poměrně pomalý v běhu, tak jsme ho na 1.metě vystřídali za rychlejšího běžce, který poté doběhl na domácí metu a zaznamenal tak vítězný bod. Podařilo se nám tedy v největším dramatu dne zvítězit 12:11 a opět ukořistit 2. místo!

Nakonec jsme si tak skvělé druhé místo zajistili i v celé letošní Moravské lize žáků!

Fotogalerie

Výsledky

Celková tabulka po 2. kole

T.M.