Coachballisté na domácím turnaji druzí!

18.06.2018 08:11

V sobotu 9.6.2018 se uskutečnil třetí turnaj Coachballové ligy, divize Východ, který jsme pořádali na našem hřišti v Brně-Novém Lískovci. Turnaje se zúčastnilo celkem 5 týmů. Vedle našich mladých nadějí to byly celky Snails Kunovice, Pasos Pardubice, Locos Břeclav a Klackaři Kostelec nad Orlicí.

     První zápas turnaje jsme odehráli proti Locos Břeclav. Po rozpačitém začátku jsme se ve druhé směně probrali. A začali předvádět pěknou hru v útoku i v obraně. Postupně jsme navyšovali skóre až na konečných 12 : 3. Další utkání jsme sehráli s favoritem soutěže Pasos Pardubice. Soupeř přijel do Brna v oslabené sestavě. A to kvůli kolizi se soutěží žáků. Oslabené Pardubice ale nedali svoji kůži zadarmo. Ale naše silnější pálka nám zajistila vítězství 10 : 3. Třetí utkání v základní části jsme sehráli s Kunovicemi. Zápasy s Kunovicemi se vždy nesou v přátelském duchu. A ne jinak tomu bylo i teď. Od začátku jsme hráli velmi dobře na pálce a díky tomu jsme vrátili Snails porážku z Pardubic a vyhráli 14 : 2. Poslední duel základní části jsme hráli proti Klackařům. Už před zápasem bylo jasné, že oba týmy postupují do finále. Velmi vyrovnané utkání po celou dobu, kdy jsme vítězství 7 : 5 urvali až v závěru utkání.
     Po třetí jsme tak vyhráli základní skupinu. Ve finále opět nastupujeme proti Kostelci. Po vyrovnané první směně jsme ale úplně odpadli. Hlavně na pálce jsme nebyli schopni pořádně pálit. A toho soupeř využil a vyhrál 2 : 9. První místo bylo tentokrát hodně blízko. Ale nevěšme hlavy. Naše hra je dobrá, musíme zapracovat na fyzičce, aby jsme zužitkovali výhry ze základních částí. Poslední turnaj divize Východ se odehraje v sobotu 23.6. v Kunovicích. Na podzim pak bude mezidivizní turnaj.
     Na závěr bych chtěl poděkovat trojici rozhodčích, kteří řídili utkání a dobrovolníkům za údržbu hřiště.

Zúčastněné straky: Dan Mottl, Ema Vozdecká, Daniela Shymon, Jáchym Franěk, Dominik Bajcsi, Samuel Němeček,

Výsledky na turnaji

Tabulka po 3. kole

Fotogalerie

zdroj: https://www.sk-sever-brno.org/view.php?cisloclanku=2018061001