Coachballisté druzí na domácím turnaji!

07.09.2020 19:59

Coachballová liga - divize Morava

3. turnaj, Brno, 5.9.2020

 

Po druhém kole soutěže se náš tým dělil o druhé místo s Arrows Ostrava. Cílem na domácím turnaji tedy bylo dostat se v pořadí hlavně před tohoto soupeře. Locos Břeclav hrají letos svou vlastní ligu a tak se spíš hrálo o to, kdo bude druhý.

V prvním zápase v prakticky nejsilnější možné sestavě a dokonce se čtyřmi náhradníky na lavičce měříme síly s Blanskem. To přijelo oslabeno o některé hráče a s několika nováčky. Přesto s námi poměrně dlouho drží krok. Naše pálka se probouzí pomalu, ale nakonec udeří rozhodující silou a vítězíme 11:4.

Ve druhém zápase se Snails hrajeme o mnoho lépe. Výsledek je přesto poměrně vyrovnaný po celý zápas. Po velmi dobrém výkonu vítězíme 13:6.

Rozhodujícím je pro nás třetí zápas kde nasadíme nejsilnější sestavu. S Arrows Ostrava je to drama od začátku až do konce. Soupeř je v mnohem silnější sestavě než na úvodních dvou kolech soutěže. Jako domácí tým máme dohrávku za stavu 5:5. Dvoumetový odpal Dana a následně to stejné ve znamení Petra rozhodují o našem důležitém vítězství 6:5.

Na poslední zápas nepohlížíme jako na finále i když jde o souboj nejlepších dvou týmů turnaje. S Locos nasazujeme silně experimentální sestavu. Tato sestava ne že by dělala chyby, ale na dětech je vidět velká únava po náročném dni, kdy hrajeme od 9:30 až skoro do 19 h. A to ve velmi teplém počasí. Nenajdeme potřebný zápas a prohráváme 0:18. Je zvláštní, že je to naše nejvýraznější prohra s Locos i když jsme dnes hráli celý den nejlepší coachball v sezoně.

O třetím místě musí rozhodnout minitabulka mezi Snails, Arrows a Olympií, kdy nejlépe je na tom náš úhlavní rival Arrows a končí třetí. Podobně vyrovnaná bilance byla i na prvním turnaji mezi námi, Olympií a Arrows.

 

Prozatím jsme tedy na druhém místě a za 14dní nás čeká poslední turnaj dlouhodobé soutěže - opět v domácím prostředí.

Za kouče velice děkujeme dětem za perfektní výkony a rodičům za pomoc při organizaci celé akce.

Za SK Sever nastoupil i Dan Mottl

 

Výsledky na turnaji

Tabulka po 3. turnaji

 

Tomáš Mottl