3. kolo Školní beeballové ligy

02.05.2016 19:29

3. kolo školní beeballové ligy

Sobota, 30.4. 2016, Ponětovice

 

Závěrečné třetí kolo Školní beeballové ligy (tedy soutěže pro nejmladší účastníky kroužku softbal) se uskutečnilo v Ponětovicích nedaleko Šlapanic u Brna.

Počasí nám konečně přálo, turnaj se již samozřejmě konal venku.

Odehráli jsme dva zápasy po sobě. Tentokráte jsme bohužel obě utkání prohráli, když jsme nestačili jak na vítězné Brno, tak ani na Šlapanice. Naši hráči vykazovali hodně nervozity a to se projevilo na výsledcích.

Jelikož jsme však v minulém kole zvítězili a v kole prvním byli třetí stejně jako dnes, v celkové tabulce soutěže jsme skončili na 2. – 3. místě společně se Šlapanicemi. Vítězná byla škola ZŠ Elišky Přemyslovny Brno, která měla sice nejmladší hráče, ale s největšími zkušenostmi ze všech různých soutěží a hlavně se softbalu věnuje mnohem déle než naši začínající hráči.

Celá soutěž byla vytvořena hlavně proto, aby si i naši nejmladší mohli vyzkoušet „ostré“ zápasy na opravdových turnajích. Nějaké zkušenosti jsme tedy nasbírali a těšíme se na další ročník!

Zúčastnění hráči: Soňa Přibylová, Alžběta Rozsívalová, Šimon Urbánek, Klára Tihlaříková, Radim Pokorný, Vojta Zouhar, Michal Hájek, Dominik Šabata, Michaela Nečasová a Petr Novotný.

Za pomoc děkuji druhému trenérovi Honzovi Kurdiovskému a rodičům, kteří vezli hráče na turnaj!

Výsledky turnaje

Konečná tabulka soutěže

Fotogalerie

Tomáš Mottl