Po 3. turnaji v Moravské t-ballové lize držíme 1. místo!

09.05.2017 16:52

Moravská t-ballová liga

3. kolo, neděle, 7.5., Blansko

V neděli 7. května 2017 se odehrál třetí turnaj Moravské ligy teeballu. Tentokrát se liga odehrála na domácím hřišti Olympie Blansko. Turnaj měl díky dvěma hřištím rychlý spád. Pořadatelé z Blanska rovněž zajistili skvělé rozhodčí. Tým Sk Sever Brno jsme podpořili také my hráči ze Šitbořic.

Nejdříve se odehrála základní skupina systémem každý s každým. Poté následovaly semifinálové boje a zápasy o konečné umístění. První utkání jsme odehráli proti Olympii Blansko. Trochu delší dobu nám trvalo, než jsme se rozehráli a toho soupeř využil. První zápas prohráváme 3 : 10.

Druhý duel jsme sehráli s mladým a ambiciozním týmem Snails Kunovice. Díky dobré pálce navyšujeme postupně skóre. V půlce zápasu Kunovice zabraly v útoku. Náskok se nám ale podařilo udržet a vítězíme 17 : 7.

Poslední utkání ve skupině jsme sehráli s Duhovkou Břeclav. A dařilo se nám hodně. Na pálce jsme v každé směně dali maximální počet 6 bodů. V obraně jsme udrželi čisté konto a zvítězili jsme vysoko 18 : 0.

V semifinále jsme opět narazili na Břeclav. Tentokrát měl zápase trochu jiný průběh. Zřejmě jsme pod dojmem předešlého vítězství Duhovku podcenili a začátek zápasu byl velmi vyrovnaný. V druhé půlce jsme konečně zabrali a vítězstvím 16 : 6 jsme si zajistili postup do finále.

Finále jsme odehráli s Blanskem. Blansku jsme tak mohli vrátit prohru ze základní skupiny. A ze začátku se to i dařilo. Utkání bylo vyrovnané. Ke konci nám ale začali docházet síly. Zápas byl i několikrát přerušen pro déšť. Blansko potvrdilo výhrou 12 : 7 celkové první místo v turnaji.

 

Zúčastněné šitbořické straky: Daniel Mottl, Soňa Přibylová a Alžběta Rozsívalová.

 

Výsledky 3. kola Moravské t-ballové ligy

Celková tabulka po 3. kole

Fotogalerie

 

Tomáš Mottl